Matkailukeskus Lapiosalmi

Jätä kiire taaksesi ja tule nauttimaan Lapiosalmen lumoavista maisemista ja luonnon rauhasta!

Lapiosalmen matkailukeskus sijaitsee noin 20 km Posiolta Ranualle päin, Salmijärven rannalla. Majoitustilaa löytyy noin 100 henkilölle, ja tilat soveltuvat erinomaisesti myös suurten ryhmien majoittamiseen.

Lapiosalmi on täydellinen paikka ikimuistoisille elämyslomille, koulutuspäiville, juhlatilaisuuksille tai leireille. Matkailukeskuksesta löytyy majoitusvaihtoehtoja joka tarpeeseen, mm. perinteinen metsäpirtti, täysin varusteltu Korotalo sekä leirikäyttöön soveltuva 47 henkeä majoittava Lapiosalmitalo. Kokous- ja juhlakäyttöön soveltuvat 100 henkilön Pirttisali videotykkeineen ja karaoke-laitteineen sekä rantasaunat oleskelutiloineen. Yleisissä tiloissa on ilmainen WiFi. Tarkemmat kuvaukset eri majoitusvaihtoehdoista löydät täältä.

Matkailukeskuksen välittömästä läheisyydestä löytyvät muun muassa Korouoman rotkokanjoni, kirkkaat kalavedet, metsästys- ja marjamaastot, pihaltamme lähtevät hiihtoladut ja vaellusreitit. Asiakkaat voivat rentoutua saunassa tai harrastaa aktiviteetteja, kuten vaellusta, melontaa, hiihtoa ja laskeutumista köysirataa pitkin.

Ravintola

Lapiosalmen keittiömestari loihtii toiveidenne mukaiset ateriat aamupalasta iltapalaan. Erikseen sovittuna voidaan aamupalatarpeet toimittaa neljälle hengelle(tai suuremmalle porukalle) myös mökkinne jääkaappiin odottamaan. Ateriat pyydetään tilaamaan 2 viikko etukäteen.

Matkailukeskus Lapiosalmi

Lapiosalmentie 9, 97900 Posio
+358 400328053
Varaa täältä

Välinevuokraus & Aktiviteetit

  • Soutuvene tai kanootti 5 €/tunti
  • Lumikengät 10 €/vrk
  • Vaijerirata - 300 metriä pitkä vaijerirata laskee Salmijärven yli Lammasniemeen 5€/hlö (sis. turvavarusteet ja opastuksen)
  • Majoituskohteet

    Majoitus