Lapiosalmen matkailukeskus sijaitsee noin 20 km Posiolta Ranualle päin, Salmijärven rannalla. Majoitustilaa löytyy noin 100 henkilölle, ja tilat soveltuvat erinomaisesti myös suurten ryhmien majoittamiseen.

Lapiosalmi on täydellinen paikka ikimuistoisille elämyslomille, koulutuspäiville, juhlatilaisuuksille tai leireille. Matkailukeskuksesta löytyy majoitusvaihtoehtoja joka tarpeeseen, mm. perinteinen metsäpirtti, täysin varusteltu Korotalo sekä leirikäyttöön soveltuva 47 henkeä majoittava Lapiosalmitalo. Kokous- ja juhlakäyttöön soveltuvat 100 henkilön Pirttisali videotykkeineen ja karaoke-laitteineen sekä rantasaunat oleskelutiloineen. Yleisissä tiloissa on ilmainen WiFi. Tarkemmat kuvaukset eri majoitusvaihtoehdoista löydät täältä.

Matkailukeskuksen välittömästä läheisyydestä löytyvät muun muassa Korouoman rotkokanjoni, kirkkaat kalavedet, metsästys– ja marjamaastot, pihaltamme lähtevät hiihtoladut ja vaellusreitit. Asiakkaat voivat rentoutua saunassa tai harrastaa aktiviteetteja, kuten vaellusta, melontaa, hiihtoa ja laskeutumista köysirataa pitkin.

Ravintola

Lapiosalmen keittiömestari loihtii toiveidenne mukaiset ateriat aamupalasta iltapalaan. Erikseen sovittuna voidaan aamupalatarpeet toimittaa neljälle hengelle(tai suuremmalle porukalle) myös mökkinne jääkaappiin odottamaan. Ateriat pyydetään tilaamaan 2 viikko etukäteen.

Erittäin kaunis paikka. En voi edes kuvitella, kuinka kaunista täällä on oltava kesällä. Haluan todella tulla uudestaan. Erittäin kodikas, miellyttävä lämpötila(kuiva ilmasto, ei kostea kuten Helsingissä)–

Victoria / Booking

Erinomainen kokemus – tilat olivat huippuluokkaa (majoitus ja sauna), henkilökunta oli erittäin ystävällistä. Idyllinen talven ihmemaa – täydellinen pakopaikka arjen ja kaupungin melusta!
Suosittelen ehdottomasti vierailua!

arg00 / TripAdvisor

Rauhallinen majapaikka keskellä metsässä keskellä ei-mitään. Porot kurkkivat ikkunoista. Pihasta pääsi suoraan erämaalampeen uimaan.

Pekka / Booking

Lisätietoja

   Sijainti

Välinevuokraus & Aktiviteetit

  • Soutuvene tai kanootti 5 €/tunti
  • Lumikengät 10 €/vrk
  • Vaijerirata – 300 metriä pitkä vaijerirata laskee Salmijärven yli Lammasniemeen 5€/hlö (sis. turvavarusteet ja opastuksen)

SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS

Majoitus

Kirikeskus

Majotus

Himmerki

Majotus

Livohka

Majoitus

Naali Lodge

Majoitus

Aneen Loma