Mourusalmen suloiset, pienet mökit kaikilla mukavuuksilla. Ympärivuotiseen käyttöön soveltuvat mökit sijaitsevat Kitkajärven rannalla, noin 12 km Posiolta Kuusamoon päin.

Hirsimökkejä on samassa pihapiirissä yhteensä 5 kappaletta, ja yhteen mökkiin majoittuu 2-5 henkilöä. Mökeissä on yksi makuuhuone, jossa on kaksi erillistä sänkyä ja olohuoneesta löytyy lisäksi levitettävä vuodesohva.

Varustelu

Varusteluihin kuuluu keittiö (ei uunia), televisio, puukamiina, sauna, wc ja suihkut. Lisäksi pihalla on sähkötolppa autolle.

Ranta sijaitsee noin 20 metrin päässä rakennuksista, ja soutuveneet ovat majoittujien vapaassa käytössä. Osaan mökeistä myös lemmikit ovat tervetulleita majoittumaan.

 

Hinnat

2 hlö4 hlö5 hlö
vuorokausi50 €60 €65 €
viikko300 €370 €370 €
juhlapyhät/vrk60 €70 €75€

Lisäpalvelut

Mourusalmen majoilla majoittuvalla on mahdollisuus kesäaikana vierailla lähellä olevalla pienimuotoisella kotieläinpihalla, jossa eläimet viettävät kissanpäiviä loppuelämänsä ajan.

Lisäksi on mahdollista päästä kalaan upealle Kitkalle kalastusoppaan kanssa. Lisäpalvelujen hinnat 5 euroa / hlö. Tuotto menee mielenterveysnuorten tukemiseen. Ota yhteyttä luontoon liittyvissä asioissa eräopas Tiina Haatajaan p.044 292 6973 tai tiina.haataja.th@gmail.com 

 

 

Lisätietoja

   Sijainti

SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS

Mökit

Kirimajat

Mökit

Posionhelmi

Mökit

Samero

Mökit

Posion petäjä

Mökit

Kitka