Kierikon lomatupa

Kierikko

Hyvin varusteltu 8 hengen mökki (80 m²) Yli-Suolijärvellä, Lehtiniemessä. Mökistä löytyy kaikki nykyajan mukavuudet. Lisäksi kesäisin on käytössä rantasauna ja kesäkeittiö, jossa on makuutilat neljälle. Rannassa on erinomainen hiekkaranta, ja soutuvene kuuluu mökin vuokraan.

Varustelu

Sähkösauna, grillikota kotakeittiöllä, sisä-wc, maakellari, ulkotulipaikka, leikkipaikat lapsille, sähköhella, jääkaappi ja pakastin, sähkölämmitys, varaava takka, kylmä ja lämmin vesijohto, suihku, mikro, tv, astianpesukone, pyykinpesukone, kuivauskaappi.

Pökkelö

Vanhasta hirrestä tehty pieni ja vaatimaton, aito eräkämppä, rakennettu 1989. Pökkelö sijaitsee hyvin rauhallisella paikalla Posion Kiekkikairassa. Pökkelöön (10 m²) majoittuu 2 + 1 henkilöä. Kämpässä on yksi huone ja perinteinen ritsi (yhtenäinen laveri). Kämpässä kaasukeitin ja puukamina. Juomavesi tuodaan mukana. Rantasauna 10 m. Saunalla löylyhuone (puukiuas ja kiuassäiliö) ja pukeutumistila. Saunavesi otetaan järvestä 20 m. Pihassa lisäksi erähenkinen laavu ja tulipaikka.

Järvessä on siikaa, ahventa ja haukea. Kämpän hintaan sisältyvät verkko- ja vieheluvat koko järveen, ja lisäksi soutuveneen käyttö. Hillasuot alkavat aivan kämpän läheltä. Järven takana alkaa Mustarinnantunturin suojelualue, joka on osa laajaa Kiekkikairaa (ei merkittyjä polkuja). Lähimmät valtion metsästysmaat alkavat puolen kilometrin etäisyydellä kämpästä.

Lemmikkieläimet sallittu. Kämpässä on petivaatteet, mutta ei liinavaatteita. Makuupussia saa käyttää.

Varustelu

Kaasukeitin, maakellari, kamiina, juomavesi tuodaan/haetaan itse, ulkokäymälä, loppusiivous sisältyy hintaan, rantasauna, sähköistämätön mökki.

Kierikon lomatupa

+358 400 206 827
www.revonmaki.fi/kierikko

Kierikko

Veihtiniementie 16, 97900 Posio

Pökkelö

Rutajoki-Saarikiekki, 97840 Lehtiniemi

Lisää majoitusta Posiolla

Vapaita kohteita tulevana viikonloppuna 27.11.-29.11.

Majoitus