Löydä oma rytmisi

Nauti Lapin rauhasta, paikallisista herkuista ja ainutlaatuisesta keramiikasta Posiolla. Eteläisen Lapin pieni luontoa rakastava yhteisö ja alueen lumoavat maisemat kutsuvat sinut pysähtymään olennaisen äärelle.

Posiolla luonto ja vuodenajat määräävät elämän tahdin. Kiireet unohtuvat poluilla ja vesien äärellä, leppoisten paikallisten seurassa, omia ajatuksia kuunnellen. Täällä löydät helposti oman rytmisi, oli se sitten hidas tai nopea.

Posiolaiset elävät vuorovaikutuksessa luonnon kanssa ja haluavat
suojella ympäristöään. Posiolla panostetaan vastuullisuuteen ja kestävään matkailuun, ja se on myös Posion matkailustrategian 2021-2025 kärkiteema.

Posion matkailuesite

Posion matkailuesitteeseen on koottu kattavasti tiedot Posion luonto- ja kulttuurikohteista sekä matkailuyritysten tarjoamista lukuisista palveluista. Esitettä on jaossa ilmaiseksi muun muassa ruokakaupoissa, apteekissa, kirjastossa, matkailuyrityksissä sekä Pentik-mäen myymälässä ja galleriassa. Digitaalisen version löydät täältä
 
Matkailuneuvonta palvelee etänä. Neuvontaa saat arkisin kello 9-16 puhelimitse (044 7674218), sähköpostitse (info@posiolapland.com) ja somessa @posiolapland.

Saapuminen Posiolle

Kuusamon lentoasema sijaitsee 59 km päässä Posiolta. Finnair lentää Helsingistä Kuusamoon ympäri vuoden, talvikaudella päivittäin. Lentoaika Helsingistä Kuusamoon on noin 1 tunti. Kuusamosta Posiolle ajaa noin 45 minuuttia.

Rovaniemen lentoasema sijaitsee 132 km ja Oulun lentoasema 221 km päässä Posiolta. Helsingistä matkaa Posiolle on 825 km.

Lähimmät juna-asemat sijaitsevat Rovaniemellä (132 km) ja Kemijärvellä (97 km).

Lue lisää.

Uutiset

Täältä löydät Posion matkailun viimeisimmät kuulumiset. Muista myös seurata sosiaalisen median kanavia, jotka löydät hakusanalla @posiolapland. Tutustu myös Posion kunnan verkkosivuihin

Vastuullinen matkailu

Syksyllä 2020 Posiosta tuli Suomen ensimmäinen kestävä matkailualue, kun saimme Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -merkin. Työ kestävän matkailun eteen jatkuu sekä Posion kunnan että paikallisten yrittäjien toimesta. Lue lisää.

Pidemmäksi aikaa Posiolle?

Kiinnostaisiko sinua muuttaa Posiolle pidemmäksi aikaa? Lisätietoja Posion työpaikoista löydät esimerkiksi Maanpinnalla.fi- ja lapland.fi-sivustoilta, joista löydät myös vapaana olevia asuntoja ja Posiolle muuttaneiden tarinoita. 

Jokainen uusi posiolainen saa tervetuliaispaketin, johon kuuluu muun muassa kuukauden kuntosalikortti ja lahjakortti kansalaisopiston kurssille. Tutustu muuttajien palveluihin Posion kunnan sivuilla

SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS

Lisätietoa

Saapuminen

Lisätietoa

Palvelut

Lisätietoa

Yhteystiedot

Lisätietoa

Kartat

Vastuullisuus

Green Key