LENTÄEN KUUSAMOON

Kuusamon lentoasema sijaitsee 59 km päässä Posiolta. Finnair lentää Helsingistä Kuusamoon ympäri vuoden, talvikaudella päivittäin. Lentoaika Helsingistä Kuusamoon on noin 1 tunti. Kuusamosta Posiolle ajaa noin 45 minuuttia.

Rovaniemen lentoasema sijaitsee 132 km ja Oulun lentoasema 221 km päässä Posiolta. Helsingistä matkaa Posiolle on 825 km.

JUNALLA ROVANIEMELLE TAI KEMIJÄRVELLE

Lähimmät juna-asemat sijaitsevat Rovaniemellä (132 km) ja Kemijärvellä (97 km). Juna-aikataulut löydät osoitteesta www.vr.fi.

AUTOLLA POSIOLLE

Posiolle on hyvät tieyhteydet. Helsingistä matkaa Posiolle kertyy lyhintä reittiä eli Oulun kautta 825 km. Sopivia tauko- ja tankkauspaikkoja löytyy reitin varrelta ympäri vuorokauden. Kantatie 81 Kuusamosta Rovaniemelle kulkee Posion kuntakeskuksen läpi. Pohjoiseen Posiolta pääsee Maaninkavaaraan ja edelleen Kemijärvelle. Etelään päin lähdettäessä on suorat tieyhteydet Ranualle ja Taivalkoskelle, sekä edelleen Ouluun.

Vuokraamalla auton saapuessasi Rovaniemelle, Kemijärvelle tai Kuusamoon lentokoneella tai junalla, sinun on helppo tulla Posiolle ja liikkua kunnan sisällä. Auton vuokraus onnistuu Kuusamossa ja Rovaniemellä.

BUSSI POSIOLLE

Rovaniemeltä ja Kuusamosta pääsee linja-autolla Posiolle. Oulusta tultaessa otetaan ensin linja-auto Taivalkoskelle ja sitten vaihdetaan Posiolle menevään linja-autoon, joten muista hakea reittejä erikseen Matkahuollon Reitit ja liput -sovelluksella! Suorat vuorot Posiolle löydät sovelluksen lisäksi täältä.

Linja-autoasema sijaitsee Posion taajamassa osoitteessa Toritie 4.  

Lisätietoja

   Sijainti

TAKSILLA

Posion taksiasema
Kauppakuja 1, 97900 Posio
Puh: +358 16 372 1555
www.posiontaksi.fi

KULJETUSPALVELUT

STP Liikenne
Puh: +358 500 254 111
juhani.tuppurainen@pp.inet.fi

SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS

Lisätietoa

Tutustu Posioon

Lisätietoa

Yhteystiedot

Lisätietoa

Palvelut

Luettelo

Majoitus

Luettelo

Tekemistä