fbpx

Kesällä 2020 pyysimme Posion matkailijoita ja paikallisia vastaamaan brändikyselyyn, jossa selvitettiin Posion luonnetta matkailukohteena. Saimme kyselyyn yhteensä 131 vastausta, suuri kiitos kaikille teille! 

Kun pyysimme kuvailemaan tunteita, joita Posion luonto, ympäristö ja kulttuuri herättävät, esiin nousi sellaisia sanoja kuin sisäinen rauha, lumoava idylli, onnellisuus, vapaus, levollisuus, tyyneys, tyytyväisyys ja kiireettömyys.

Luonto ja siitä kumpuava rauhoittava voima mainittiin lähes jokaisessa vastauksessa.  Tämän pohjalta syntyi Posion matkailun uusi ilme.  

Löydä oma rytmisi – Find your rhythm 

Posiolla luonto, valo ja vuodenajat määräävät elämän tahdin. Vuodenaikojen vaihtelu paljastaa koko ajan uutta elämää ja tekemistä luonnossa. Kiireet unohtuvat poluilla ja vesien äärellä, leppoisten paikallisten seurassa, omia ajatuksia kuunnellen. Helposti saavutettavat ja monipuoliset retkeilyreitit Riisitunturilla ja Korouomassa lumoavat ympärivuotisesti.

Tämän pohjalta Posion matkailun uusi slogan kiteytyi muotoon Löydä oma rytmisi. Pääväreiksi valittiin sininen, luonnonvalkoinen ja vaaleanpunainen kuvastamaan Posion lukuisia vesistöjä, kaamosta ja lunta.

Luonnon ja elämän rytmi kulkevat käsi kädessä.  Posiolla panostetaan vastuullisuuteen ja kestävään matkailuun. Olemme saaneet ensimmäisten joukossa Sustainable Travel Finland -merkin, johon alueen matkailuyritykset ovat sitoutuneet. Posiolaiset ovat ylpeitä ympäristöstään ja ymmärtävät sen merkityksen omalle ja matkailijoiden hyvinvoinnille.

Mitä luonnon rytmissä eläminen merkitsee sinulle? Osallistu valokuvakilpailuun!  

Uuden ilmeen kunniaksi järjestämme valokuvauskilpailun, jonka aineena on ”Löydä oma rytmisi Posiolla.”

Kuvia voi lähettää 20.3.2021 saakka ja kolme parasta kuvaa julkaistaan 26.3.2021 Posion matkailun Instagramissa ja Facebook-sivuilla. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Palkinnot:

  1. Sija: 200 euron lahjakortti vapaavalintaiseen posiolaiseen matkailuyritykseen.
  2. Sija: 100 euron lahjakortti vapaavalintaiseen posiolaiseen matkailuyritykseen.  
  3. Sija: 50 euron lahjakortti vapaavalintaiseen posiolaiseen matkailuyritykseen.  

Kilpailun säännöt: Kuva voi olla miltä vuodenajalta tahansa, kunhan se on kilpailijan itsensä ottama ja hänellä on siihen täydet oikeudet. Kuvan täytyy olla otettu Posiolla. Kuvaaja vastaa siitä, että kuvassa mahdollisesti esiintyvät henkilöt ovat antaneet suostumuksensa kuvien sääntöjen mukaiseen julkaisemiseen.

Osallistumalla kilpailuun annat oikeuden julkaista ja käyttää kuvaasi Posion matkailun viestintä- ja markkinointimateriaaleissa, verkkosivuilla sekä sosiaalisessa mediassa. Kuvaajan nimi mainitaan aina kun se on mahdollista. Kuvaajalla säilyvät tekijänoikeudet kilpailuun lähettämiinsä kuviin.

Järjestäjä ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Sähköpostiosoitteet kerätään ainoastaan voittajille ilmoittamista varten.

Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä säännöt. Kilpailun järjestää Posion kunnan elinkeinotoimi.

Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille! Voittajat julkaistaan 26.3.2021!