fbpx

Uudet latuopasteet ja latukartat on asennettu Posion latuverkostolle. Latuopastepylväitä on 37 kappaletta ja niissä on yhteensä 86 opasteviittaa. Pylväät asennettiin syksyllä ja viimeiset opasteviitat kiinnitettiin pylväisiin tällä viikolla. Ainoastaan Karitunturin ladun varrella olevat viitat jäävät asennettaviksi alkukesäksi.

Latukarttoja on yhteensä seitsemän kappaletta ja ne on asennettu latujen lähtöpaikoille. Opaskartat sijaitsevat Posion peruskoulun ja lukion parkkipaikan vieressä, hiihtomaan parkkipaikalla, Kotilammella, Lomakeskus Himmerkissä, Karitunturin ladun lähtöpisteellä, Kirikeskuksen parkkipaikalla ja Kirintövaaran päällä sijaitsevalla parkkialueella.

Posion kunta pyrkii myös lisäämään kevään aikana laavuille ja lähtöpaikoille koordinaatit ja puhelinnumeron hätäilmoitusta varten.

Posiolta löytyy hiihtolatuja yhteensä noin 70 kilometrin verran. Lisätietoja laduista löydät Posion matkailun sivuilta ja reaaliaikaisen latujen kunnossapitokartan osoitteesta www.infogis.fi/posio.