fbpx

Matkan suunnittelu ja ostaminen tapahtuu yhä useammin digitaalisissa kanavissa. Posion matkailun tavoitteena on lisätä Posion matkailutuotteiden digitaalista saatavuutta niin, että lopulta kaikki alueen matkailutuotteet voi helposti ostaa verkosta.

Siksi olemme ottaneet käyttöön Johku-verkkokaupan osoitteessa posioshop.com, johon kuka tahansa yrittäjä voi lähteä mukaan. Johku on uudenlainen työkalu, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita ja lisäksi myös seurata liiketoimintasi kehitystä.

Oman Johku-verkkokaupan perustaminen on maksutonta ja yrittäjänä maksat komissiomaksun vain totetuneista ostoista verkkokaupasta. 

Mikäli myyt tuotteitasi jo muilla digitaalisilla myyntialustoilla, esittelemme sinulle ratkaisun, joka mahdollistaa varauskalentereiden automaattisen hallinnan.

Jokainen Johku-kauppias voi myydä myös toisen kauppiaan tuotteita alkuperäisen kauppiaan nimissä. Tämä mahdollistaa uudenlaisen yhteistyön, jossa jokainen voi markkinoida ja myydä myös kumppaniensa tuotteita. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että paikallisen matkailuyrittäjän oma Johku-verkkokauppa voidaan liittää Posion matkailun verkkokaupan yhteyteen, jolloin tuotteiden saavutettavuus ja ostettavuus on laajempaa. 

Johku-kaupan perustaminen on helppoa: kauppaan syntyy automaattisesti mallituoteryhmiä, tuotteita, malliviestejä sekä kassaympäristö. Niiden avulla uuden kauppiaan on helpompi aloittaa kaupan käyttäminen. Johku tukee myös mobiililaitteita, joten sen käyttäminen on asiakkaalle vaivatonta. Yhä useampi matkailija tekee ostoksensa puhelimen kautta!

Kysy lisää: matkailuyhdistys@posio.fi.