Pyytökämppä 1

Pyytökämppä 1 on neljän hengen eräkämppä (27m2, rakennettu 2010), joka sijaitsee Julmajärven rannalla Posion Kiekkikairassa. Mökille pääsee talvella autolla noin 2 km päähän, ja kesällä ajamalla pihaan saakka.

Mökissä on tupa ja kaksi makuualkovia, takkakamiina, kaasuliesi, kynttilä- ja lyhtyvalaistus sekä petivaatteet ja astiat. Rannassa on puulämmitteinen sauna ja soutuvene. Mökkivuokraan kuuluu 4 kpl verkkolupia. Pihalta löytyy myös maakellari ja ulkokäymälä.

Saunavesi otetaan järvestä. Ruokavesi kannattaa viedä mukana. Järvivettä ei tutkita vuosittain, joten suosittelemme juomaveden keittämistä varmuuden vuoksi.

Pyytökämppä 2

Pyytökämppä 2 on eräkämppä (27m2, rakennettu 2010) Pyytölammen rannalla Posion Kiekkikairassa. Mökille pääsee talvella autolla noin 1 km päähän, ja kesällä ajamaan pihaan.

Neljän hengen mökissä on tupa ja kaksi makuualkovia, takkakamiina, kaasuliesi, kynttilä- ja lyhtyvalaistus sekä petivaatteet ja astiat. Rannassa on puulämmitteinen sauna sekä soutuvene. Lisäksi pihalla on ulkokäymälä ja maakellari.

Saunavesi otetaan lammesta. Ruoka- ja juomavesi kannattaa viedä mukana. Lammen vesi suositellaan keitettävän ennen juomista.

Lisätietoa mökeistä löydät täältä.

Lisätietoja

   Pyytökämppä 1

   Pyytökämppä 2

SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS

Mökit

Kirimajat

Mökit

Posionhelmi

Mökit

Samero

Mökit

Posion petäjä

Mökit

Kitka