Jääkiipeily

Korouoman korkeat, paikoin pystysuorat kallionjyrkänteet tarjoavat loistavat puitteet kiipeilyyn. Jyrkänteiltä kohisten alas laskevat pienet purot jäätyvät talvisin mahtaviksi jääputouksiksi tehden Korouomasta Suomen parhaan jääkiipeilykohteen

Vuoden 2015 retkipaikkana Korouoman jääputoukset ovat erinomainen kohde jääkiipeilyn harrastamiseen. Rotkokanjonin länsipuolen jyrkänteiltä laskevat purot jäätyvät talvisin jääputouksiksi, jotka säilyvät sulamatta jopa alkukesään saakka. Jääputouksia on nimetty 13 kappaletta, joista tunnetuimmat ovat Ruskea Virta, Mammuttiputous sekä Jaska Jokunen.

Jääkiipeily on täysin ainutlaatuinen tapa nauttia luonnosta ja Korouoman jylhyydestä. Kuka tahansa voi lähteä kokeilemaan jääkiipeilyä ammattitaitoisten oppaiden kanssa. Bliss Adventure tarjoaa ammattimaista jääkiipeilyopastusta, ja Suomen parhaat jääputoukset pitävät huolen kokemuksen unohtumattomuudesta.

Jääputouksia pääsee ihailemaan talvisin 5 km pitkän Koronjää-reitin varrella, joka lähtee Saukkovaaran parkkipaikalta. Saukkovaaraan menevän tien kuntoa voi tiedustella Posion matkailuneuvonnasta.

Jääkiipeilyn ohella Korouoma soveltuu erinomaisesti myös lumikenkäilyä tai retkihiihtoa varten. Alueella on useita laavuja sekä autio- tai vuokratupia.

Jääkiipeilyä Korouomassa

www.blissadventure.fi
Puh: +358 40 5302 206

Jääkiipeilypäivä Korouomassa

Bliss Adventuren mukana pääset jääkiipeilemään Korouoman jylhiin maisemiin.

Vietä ikimuistoinen päivä Korouoman huikeilla jääputouksilla kiipeillen! Bliss Adventuren kokopäivänretkellä pääset tutustumaan jääkiipeilyyn turvallisesti oppaan johdolla. Ei edellytä kiipeilykokemusta! Kausi alkaa joulukuun alkupuolella.

Kesto: 8 tuntia
Hinta: 298 €/henkilö (vähintään 2 hlöä)
Muut tiedot: Tapaaminen Saukkovaaran parkkipaikalla. Jos kaipaat kuljetusta Posiolla Korouoman ja majoituspaikkanne välille, pyydä tarjous. Varaus on tehtävä vähintään 48 tuntia etukäteen. Hinta sisältää kiipeilyvälineet jalkineita myöten, kuumat mehut ja pikkulämpimän nuotion ääressä kiipeilyn jälkeen. Huom! Varustaudu säänmukaisilla vaatteilla ja ota mukaan pientä purtavaa.
Ikäsuositus: 12+

Yhteystiedot: 040 530 2206 / info@blissadventure.fi

Lähialueen majoitus

Vapaita kohteita tulevana viikonloppuna 22.01.-24.01.

Majoitus

Tutustu myös näihin

Porosafarit

Mikä olisikaan parempi tapa tutustua Posion upeisiin maisemiin kuin porosafari?

Huskysafarit

Huskysafareilla pääset nauttimaan vauhdin huumasta valjakon kyydissä ja halutessasi pääset ohjastamaan myös itse!

Moottorikelkkailu

Posion kunnan alueella on noin 200 kilometriä moottorikelkkareittejä sekä Suomen suurin freeride-alue.

Talven viikko-ohjelma

Jääkiipeilyä Korouomassa, lumikenkäilyä Riisitunturin lumisissa maisemissa, huskysafareita ja paljon muuta!