Posion kunnan alueella on noin 200 kilometriä moottorikelkkailu-uria. Posion keskustasta lähtevät moottorikelkkareitit jokaiseen ilmansuuntaan. Voit halutessasi kelkkailla Kuusamoon, Rukalle, Ranualle ja näistä paikoista vielä pidemmälle eri puolille Lappia ja Koillismaata.

Posiolla voit myös vuokrata moottorikelkkoja, tai osallistua kelkkasafarille! Ammattioppaiden johdolla moottorikelkkailu on turvallista ja ikimuistoista.

Moottorikelkkareitit on merkitty selkeästi myös järvialueilla.

Muista noudattaa liikennemerkkejä ja aja vain merkityillä urilla!

Snowmobiler and sunset

Lanausinfo

Posion moottorikelkkareittin reaaliaikaisen tilanteen näet tästä kartasta (muista valita vasemmasta alalaidasta MK-reitit).

Reiteillä olevista ongelmatilanteista voit olla yhteydessä reittien kunnossapitäjään: Monipalvelu Revonmäki, puh. 045 630 7970

 

 

 

Freeride-luvat

Posion yhteismetsä myy Freeride-lupia Koron ja Vohon palstoille, joiden yhteispinta-ala on peräti noin 25 000 hehtaaria. Koron ja Vohon palstoilla on noin 70 kilometriä merkattuja ajouria moottorikelkkailuun. Lisäksi luvalla saa ajaa myös muualla kuin merkatuilla ajourilla, kuitenkin niin ettei vahinkoa luonnolle saa aiheuttaa.

Freeride-alue on koordinateissa 66°14’00.0″N 27°28’00.0″E, aloitus- ja parkkipaikka löytyy Palojoentien alusta (Rovaniementieltä kääntyvä tie)

Osta Freeride-kelkkalupa varuste.netistä (hinta 30 €/vrk).

Freeride-alueeseen liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä Yhteismetsän toiminnanjohtaja Markus Laatikaiseen, 040 179 2110 tai markus.laatikainen@posionyhteismetsa.fi.

Vuokraa kelkka

TEL SERVICES

  • SKI-DOO Renegade Sport 600 ACE 4-tahti. Vähäpäästöinen ja hiljainen puolipitkä touring-kelkka, kahden istuttava, vetokoukku, 60hv

  • Hinnasto: 120€/4h, 180€/8h, 200€/24h. Lisävuorokausi 120€.
  • Tiedustelut ja varaukset: rentals.posio@gmail.com, 040 7300 847 (Tuomas) tai 040 8269 803 (Sakari).

Stella Polaris Lapland

  • Kelkkavuokrat ja elämykselliset moottorikelkkasafarit

 

 

Lisätietoja

Freeride-alueen kartta

Koko Posion palvelut ja freeride-alue kartalla.

 

Kartat

SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS

Talvi

Hiihtoladut

Talvi

Huskysafari

Talvi

Laskettelurinne

Talvi

Porosafari

Talvi

Talviretkeily