Hotelli Kirikeskus

Hotelli Kirikeskus sijaitsee Kirintövaarassa, upeiden järvi- ja vaaramaisemien keskellä. Hotellissa on 22 viihtyisää huonetta, ja yhteensä 58 vuodepaikkaa.

Huoneista 15 kpl on uusittuja kahden hengen huoneita, joissa on parisänky, oma wc ja suihku sekä televisio. Lisäksi löytyy 7 kpl neljän hengen huonetta, joissa on parisänky, parvella kaksi vuodepaikkaa, oma wc ja suihku sekä televisio.

Hinnat

1 hlö huone 70 euroa/yö
2 hlö huone 95 euroa/yö
4 hlö huone 125 euroa/yö

Perushinta sisältää aamiaisen ja hotellin saunojen käytön. Ryhmille kysy tarjous!

Ravintola

Hotellin ravintolassa on 90 asiakaspaikkaa sekä A-oikeudet. Ravintola tarjoaa Lapin herkkuja puhtaan luonnon antimista: riistasta, kalasta, majoista ja sienistä. Parhaista raaka-aineista niin pieniin kuin suuriinkin herkutteluhetkiin. Päivän kruunaa safarin jälkeen nautittu maittava illallinen hyvän juoman ja seuran kera takkatulen äärellä!

Kesäisin kaunis järvinäkymä ja talvisin lumiset Kirin rinteet tykkypuiden kera takaavat rauhallisen tunnelman.

Hotelli Kirikeskus

Kiririnteentie 1, 97900 Posio
+358 40 836 7217
www.kirikeskus.fi

Green Key -sertifioitu yritys

Erämaahotelli Kirikeskus on yksi Posion kymmenestä ympäristömerkin (Green Key ja Sustainable Travel Finland) saaneista kansainvälisiä asiakkaita palvelevista matkailuyrityksistä.

Kirikeskuksen arvoihin kuuluu muun muassa edistää paikallista elinvoimaisuutta hyödyntämällä paikallisia yrityksiä ja paikallista henkilökuntaa mahdollisuuksien mukaan. Lue lisää täältä.

Välinevuokraus

 • Soutuvene 5 €/tunti ja 10 €/vrk
 • Laskettelusukset ja lumilaudat hinnasto
 • Palju 200 €/ilta
 • Rantasauna 150 €/ilta
 • Kokoustilat 100 €/päivä
 • Moottorikelkat tilauksesta
 • Arktinen keramiikkakeskus

  Erämaahotelli Kirikeskuksen yhteydessä sijaitsee Arktinen keramiikkakeskus, josta voi vuokrata studiotilaa ja keramiikkauuneja. Lue lisää täältä.

  Lisää majoitusta Posiolla

  Vapaita kohteita tulevana viikonloppuna 25.09.-27.09.

  Majoitus