Rauhaisa paikka arjesta irtautumiseen

Aneen loma sijaitsee Anetjärven rannalla, noin 30 km päässä Posion taajamasta. Aneen lomaan mahtuu mukavasti majoittumaan ainakin 52 yöpyjää. Majoitusvaihtoehtoja löytyy laidasta laitaan, mm. maatilamajoitusta, luksusmökkejä, omassa rauhassaan piilevä saunatupa sekä hirsirakenteinen lomatalo. Lisäksi päärakennuksessa on kokoontumistilat 50-100 henkilölle. Lisätietoa majoitusvaihtoehdoista löydät täältä.

Caravan-alueella on 10 sähköpaikkaa, ja viereisessä huoltorakennuksessa matkailijoiden käytössä suihkut, pyykinpesukoneet, wc-tilat sekä sauna.

Lomasi yhteydessä voit myös piipahtaa samassa pihapiirissä sijaitsevalla maatilalla vasikoita, lehmiä ja kissoja katsomassa.

Oi, täydellinen paikka yöpyä perheen ja ystävien kanssa, omistaja ja hänen poikansa olivat todella ystävällisiä ja mukavia, varattiin kahdeksi yöksi, mutta jatkettiin majoitusta vielä kaksi yötä. Paikka on puhdas ja hyvin hoidettu, meillä oli oma sauna, mutta silti mentiin isompaan saunaan ja grillikatokseen.
Rakastan paikkaa, palataan varmasti takaisin.

Katherine S / TripAdvisor

Erittäin mukava, edullinen ja rauhallinen paikka erinomaisilla palveluilla.

Sami Turunen / Google Reviews

5/5
Oltiin retkeilemässä posion alueella ja yövyttiin aneen camping alueella. Todella siistit ja nykyaikaiset tilat hyvillä varusteilla yhteisissä tiloissa. Huippu uimaranta hiekkapohjalla. Oltiin teltassa yötä, mutta oli mukava kuulla että sauna olisi kuulunut myös samaan hintaan, kun monessa paikassa siitä veloitetaan erikseen.

Jyri Aittokoski / Google Reviews

Lisätietoja

   Sijainti

SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS

Majoitus

Kirikeskus

Majoitus

Livohka

Majoitus

Lapiosalmi

Majoitus

Himmerki

Majoitus

Naali Lodge