Hotelli Kirikeskus sijaitsee Kirintövaarassa, upeiden järvi- ja vaaramaisemien keskellä. Hotellissa on 22 viihtyisää huonetta, ja yhteensä 58 vuodepaikkaa.

Huoneista 15 kpl on uusittuja kahden hengen huoneita, joissa on parisänky, oma wc ja suihku sekä televisio. Lisäksi löytyy 7 kpl neljän hengen huonetta, joissa on parisänky, parvella kaksi vuodepaikkaa, oma wc ja suihku sekä televisio. Hotellissa on kaksi lemmikkihuonetta. Lemmikkimaksu 20 € / viipymä.

Kirikeskuksessa järjestetään myös keramiikka-, valokuvaus- ja joogakursseja.

Green Key -sertifioitu yritys

Erämaahotelli Kirikeskus on yksi Posion kymmenestä ympäristömerkin (Green Key ja Sustainable Travel Finland) saaneista kansainvälisiä asiakkaita palvelevista matkailuyrityksistä.

Kirikeskuksen arvoihin kuuluu muun muassa edistää paikallista elinvoimaisuutta hyödyntämällä paikallisia yrityksiä ja paikallista henkilökuntaa mahdollisuuksien mukaan. Lue lisää täältä.

Ravintola Kisura

Paikallisten raaka-aineiden aidot maut saavat kaverikseen keittiömestari Marcus de Jongin käsissä raikkaita vaikutteita myös Euroopasta. Vahvasti kaikessa läsnä oleva keramiikkataide tuo oman ulottuvuutensa ja vierailusi aikana voit kiertää myös hotellin keramiikkagalleriat, joissa on esillä kotimaista ja kansainvälistä keramiikkataidetta.

Kesäisin kaunis järvinäkymä ja talvisin lumiset Kirin rinteet tykkypuiden kera takaavat rauhallisen tunnelman.

Tutustu vuodenaikojen mukaan vaihtuvaan menuun.

Todella kauniit tilat ja tunnelmallinen miljöö, kaunis luonto ympärillä ja rauhallinen tunnelma. Työpajatilat olivat valoisat ja ergonomiset. Omistajat olivat ystävällisiä ja mukavia

Laura Haapasalo / Google Reviews

Kauniilla paikalla järven rannalla.Laskittelurinne ja uimapaikka lähellä.Hyvät patikkamaastot ja hiihtoladut. Tulistelupaikkoja lähellä. Parkkipaikkoja kaikkien ulkoiluaktiviteettien läheisyydessä.

Anneli Suni / Google Reviews

Todella hyvä paikka aloittelijan lasketella. Ei jonoja. Hinta-laatusuhde kohdillaan ja ystävällinen henkilökunta. Ilmainen mattohissi oli lasten suosiossa. Tänä vuonna hotellikin oli auki, mikä oli iso +. Useita vuosia täällä käyty, tullaan kyllä vielä uudelleenkin.

Pirjo Moilanen / Google Reviews

Lisätietoja

    Sijainti

Välinevuokraus

  • Soutuvene 5 €/tunti ja 10 €/vrk
  • Laskettelusukset ja lumilaudat hinnasto
  • Palju 200 €/ilta
  • Rantasauna 150 €/ilta
  • Kokoustilat 100 €/päivä
  • Moottorikelkat tilauksesta

SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS

Majoitus

Aneen Loma

Majoitus

Himmerki

Majoitus

Livohka

Majoitus

Lapiosalmi

Majoitus

Naali Lodge