Hotelli Kirikeskus sijaitsee Kirintövaarassa, upeiden järvi- ja vaaramaisemien keskellä. Hotellissa on 22 viihtyisää huonetta, ja yhteensä 58 vuodepaikkaa.

Huoneista 15 kpl on uusittuja kahden hengen huoneita, joissa on parisänky, oma wc ja suihku sekä televisio. Lisäksi löytyy 7 kpl neljän hengen huonetta, joissa on parisänky, parvella kaksi vuodepaikkaa, oma wc ja suihku sekä televisio.

Kirikeskuksessa järjestetään myös keramiikka-, valokuvaus- ja joogakursseja.

Green Key -sertifioitu yritys

Erämaahotelli Kirikeskus on yksi Posion kymmenestä ympäristömerkin (Green Key ja Sustainable Travel Finland) saaneista kansainvälisiä asiakkaita palvelevista matkailuyrityksistä.

Kirikeskuksen arvoihin kuuluu muun muassa edistää paikallista elinvoimaisuutta hyödyntämällä paikallisia yrityksiä ja paikallista henkilökuntaa mahdollisuuksien mukaan. Lue lisää täältä.

Hinnat

1 hlö huone70 €
2 hlö huone95 €
4 hlö huone125 €

Perushinta sisältää aamiaisen ja hotellin saunojen käytön. Ryhmille kysy tarjous!

Ravintola

Hotellin ravintolassa on 90 asiakaspaikkaa sekä A-oikeudet. Ravintola tarjoaa Lapin herkkuja puhtaan luonnon antimista: riistasta, kalasta, majoista ja sienistä. Parhaista raaka-aineista niin pieniin kuin suuriinkin herkutteluhetkiin. Päivän kruunaa safarin jälkeen nautittu maittava illallinen hyvän juoman ja seuran kera takkatulen äärellä!

Kesäisin kaunis järvinäkymä ja talvisin lumiset Kirin rinteet tykkypuiden kera takaavat rauhallisen tunnelman.

Todella kauniit tilat ja tunnelmallinen miljöö, kaunis luonto ympärillä ja rauhallinen tunnelma. Työpajatilat olivat valoisat ja ergonomiset. Omistajat olivat ystävällisiä ja mukavia

Laura Haapasalo / Google Reviews

Kauniilla paikalla järven rannalla.Laskittelurinne ja uimapaikka lähellä.Hyvät patikkamaastot ja hiihtoladut. Tulistelupaikkoja lähellä. Parkkipaikkoja kaikkien ulkoiluaktiviteettien läheisyydessä.

Anneli Suni / Google Reviews

Todella hyvä paikka aloittelijan lasketella. Ei jonoja. Hinta-laatusuhde kohdillaan ja ystävällinen henkilökunta. Ilmainen mattohissi oli lasten suosiossa. Tänä vuonna hotellikin oli auki, mikä oli iso +. Useita vuosia täällä käyty, tullaan kyllä vielä uudelleenkin.

Pirjo Moilanen / Google Reviews

Lisätietoja

    Sijainti

Välinevuokraus

  • Soutuvene 5 €/tunti ja 10 €/vrk
  • Laskettelusukset ja lumilaudat hinnasto
  • Palju 200 €/ilta
  • Rantasauna 150 €/ilta
  • Kokoustilat 100 €/päivä
  • Moottorikelkat tilauksesta

SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS

Majoitus

Aneen Loma

Majoitus

Himmerki

Majoitus

Livohka

Majoitus

Lapiosalmi

Majoitus

Naali Lodge