Hotelli Lapin Satu

Hotelli Lapin Satu on idyllinen hotelli Posiojärven rannalla. Hotelli sijaitsee Posion taajamassa, noin 5 minuutin ajomatkan päässä Posion keskustasta. Hotellissa on 12 yksilöllisesti sisutettua huonetta (30 vuodepaikkaa), joista voit valita itsellesi mieluisimman. Kaikissa huoneissa on televisiot, työpöydät sekä oma suihku ja wc. Osassa huoneista on lisäksi minikeittiö, takka ja järvinäkymä.

Hinnat

1 hlö huone alkaen 55 euroa/yö
2 hlö huone alkaen 110 euroa/yö
3 hlö huone alkaen 165 euroa/yö

Huoneen hintaan kuuluu aamiainen, WIFI, iltasaunat sekä pysäköintipaikka lämmitysmahdollisuudella. Lapin Satu tarjoaa myös ilmaisen edestakaisen kuljetuspalvelun majoituspaikan ja Posion linja-autoaseman välillä.

Ravintola

Hotelli Lapin Satu tarjoaa arkisin lounasta noutopöydästä. Voit valita lounaaksesi joko keiton tai lämpimän ruuan. Lounaaseen kuuluu salaattipöytä, leipä sekä jälkiruoka ja kahvi tai tee. Muina aikoina ruokalistalta löytyy pitsaa sekä perinteisiä venäläisiä ruokia. Ravintolassa on 38 asiakaspaikkaa ja A-oikeudet. Kesäisin Lapin Sadussa nautitaan lounasta 40-paikkaisella terassilla upein järvinäkymin.

Hotelli Lapin Satu

Kattavaniementie 1, 97900 Posio
+358 45 886 4588
www.lapinsatu.com

Välinevuokraus

  • Kävelysauvat 5 €/vrk
  • Lumikengät 10 €/vrk
  • Majoituskohteet

    Majoitus