Hotelli Lapin Satu on idyllinen hotelli Posiojärven rannalla. Hotelli sijaitsee Posion taajamassa, noin 5 minuutin ajomatkan päässä Posion keskustasta. Hotellissa on 12 yksilöllisesti sisutettua huonetta (30 vuodepaikkaa), joista voit valita itsellesi mieluisimman. Kaikissa huoneissa on televisiot, työpöydät sekä oma suihku ja wc. Osassa huoneista on lisäksi minikeittiö, takka ja järvinäkymä.

 

Huoneen hintaan kuuluu aamiainen, WIFI, iltasaunat sekä pysäköintipaikka lämmitysmahdollisuudella. Lapin Satu tarjoaa myös ilmaisen edestakaisen kuljetuspalvelun majoituspaikan ja Posion linja-autoaseman välillä.

Ravintola

Hotelli Lapin Satu tarjoaa arkisin lounasta noutopöydästä. Voit valita lounaaksesi joko keiton tai lämpimän ruuan. Lounaaseen kuuluu salaattipöytä, leipä sekä jälkiruoka ja kahvi tai tee. Muina aikoina ruokalistalta löytyy pitsaa sekä perinteisiä venäläisiä ruokia. Ravintolassa on 38 asiakaspaikkaa ja A-oikeudet. Kesäisin Lapin Sadussa nautitaan lounasta 40-paikkaisella terassilla upein järvinäkymin.

Hienolla paikalla järven rannalla, päiväretkeilevät patikoinnin, melonnan ja pyöräilyn ystävät viihtyvät varmasti pidempäänkin (Korouoma ja Riisitunturi 20-30 kilometrin päässä; paljon järviä eritasoisille melojille). Hyvällä tavalla rauhallinen tunnelma. Ravintola ilmeisen suosittu lounaspaikka ja listalla mm. pitsaa ja harvinaisempana herkkuna venäläisiä ruokalajeja

Globetrotting636780 / TripAdvisor

Wanhaan Posion Kirkonkylän ala-asteen kouluun perustettu hotelli. Koulua on remontoitu hyvällä maulla ja yllättävän hyvin on saatu toteutumaan muutos hotelliksi.
Huoneet todella siistejä ja henkilökunta ystävällistä.
Aamupala hyvää ja täyttävää, lisämausteena upeat näkymät Posionjärvelle.
Hinta-laatusuhde hyvinkin kohdillaan

Lifesaver / TripAdvisor

Pelmenit herkkusienikastikkeessa oli todella hyvää. Ruoka oli ihanassa ruukussa jossa pysyi kuumana loppuun asti. Ehdottomasti kesällä uudestaan. Hinta kohdillaan ja palvelu erinomaista. Tuoreita tulppaaneja pöydässä teki myös vaikutuksen.

Minna K / TripAdvisor

Lisätietoja

   Sijainti

Välinevuokraus

  • Kävelysauvat 5 €/vrk
  • Lumikengät 10 €/vrk

SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS

Majoitus

Kirikeskus

Majoitus

Himmerki

Majoitus

Livohka

Majoitus

Lapiosalmi

Majoitus

Naali Lodge