Sauna puhdistaa, edistää terveyttä ja toimii kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja rentoutumisen lähteenä.

Patikointiretken jälkeen saunan pehmeässä lämmössä on mukava vetreyttää väsyneitä lihaksia, jäsennellä ajatuksia ja hengitellä syvään. Luonto ja sen hiljaisuus yhdistettynä saunomiseen ovat avain virkistäytymiseen niin henkisesti kuin fyysisestikin. Sauna vetoaa myös hajuaistiin levittäen savun, koivun, veden ja puun tuoksua sekä kuuloaistiin jakaen tulen ritinän, veden sihinän sekä vihdan läiskeen rauhoittavaa ääntä.

Aidoimmillaan suomalaisen saunaelämyksen pääsee kokemaan mökkilomalla. Posion alueelta löytyy yli 2500 mökkiä, joissa lähes kaikissa on oma sauna. Voit myös yhdistää saunomisen luontokokemukseen ja lähteä ihailemaan Lapin upeita järvimaisemia saunalautalle!

ANEEN LOMA

Aneen lomasta löytyy monenlaista saunaa joko yhdistettynä mökkimajoitukseen tai kokouksia ja saunailtoja varten. Tarjolla on mm. perinteinen puulämmitteinen rantasauna isolla tuvalla (vain kesäkäytössä) sekä erillinen sauna ja grillikota -yhdistelmä.

Yhteystiedot: Anetjärventie 72 A, 97980 Anetjärvi +358 400 196 638 www.aneenloma.fi

HOTELLI KIRIKESKUS

Vuokraa rantasauna, jonka lempeiden löylyjen jälkeen voit uida puhdasvetisessä Kirintöjärvessä tai nautiskella kuumavesialtaan hieronnasta tähtitaivaan alla. Takkatupaan mahtuu 15–20 henkilöä ja suuren luonnonkivitakan äärellä voi nauttia iltapalaa. Tilassa on myös pieni keittiö, ja se soveltuu hyvin kokouspaikaksi. Kysy myös ruokailuja!

Hinnat

Rantasauna, kokoustila ja palju200 € ilta
Rantasauna ja kokoustila150 € ilta

Max 12 henkilöä, saunavuokra sis. pyyhkeet

Yhteystiedot: Kiririnteentie 1, 97900 Posio +358 40 836 7217 www.kirikeskus.fi

VALKEAN PEURAN VALTAKUNTA

Perinteinen savusauna 20 henkilölle sekä katettu palju. Talvella uskaliaimmat voivat kokeilla avantouintia tai kuivakelluntaa. Valkean Peuran Valtakunnan palveluihin kuuluvat myös porosafarit, kotaruokailut, pito-ja kokouspalvelut sekä juhlien järjestäminen.

Hinnat

Savusauna250 € ilta

max 15 hlö (sis. pyyhkeet)

Yhteystiedot: Suottaniementie 31, 97900 Posio +358 40 561 809 www.valkeapeura.fi

MATKAILUKESKUS LAPIOSALMI

Lapiosalmessa on kaksi perinteistä puusaunaa, joihin mahtuu yhteensä 30 henkilöä. Suuremman saunan (20 hlö) tiloista löytyy keittonurkkaus, takka sekä oleskelutila, joka sopii mainiosti kokouskäyttöön. Saunojen terassilla voi nauttia lämpimistä kesäilloista ja rantakin on vain kivenheiton päässä. Lapiosalmelta löytyy myös uusi 20–30 henkilön telttasauna. Kokouksia varten Lapiosalmessa on erillinen pirttisali, jonka varustukseen kuuluu videotykki ja karaokelaitteet.

Yhteystiedot: Lapiosalmentie 9, 97900 Posio +358 400 328 053 www.lapiosalmi.fi

NAALI LODGE

Vain muutaman metrin päässä Naali Lodgen majatalosta, Saarijärven rannalla, sijaitsee vasta remontoitu perinteinen puulämmitteinen sauna. Voit nauttia rauhallisesta tunnelmasta ihaillen samalla upeita järvimaisemia vuodenajan mukaan.

Hinnat

Sauna150 € kerta + 15 €/henkilö

Pyyhkeet ja pesuaineet sisältyvät hintaan.

Tilauksesta toimitamme myös juomia.

Yhteystiedot:
+358 44 9749 691
Saarisiulantie 16  97900 POSIO Naali Lodge

SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS

Majoitus

Aneen Loma

Majotus

Kirikeskus

Majotus

Naali Lodge

Majotus

Lapiosalmi

Majoitus

Himmerki