Paikka, jossa luodaan taidetta arktisen luonnon keskellä.

Arktinen keramiikkakeskus on kansainvälisesti tunnettu keraamikkojen ja muiden taiteilijoiden kohtaamis- ja työskentelypaikka.

Keramiikkakeskus sijaitsee Hotelli Kirikeskuksen yhteydessä. Arktisen Keramiikkakeskuksen studiossa on väljähköt työskentelytilat noin 15 keraamikolle. Keramiikkastudion suuret ikkunat avautuvat läheiselle, hiekkarantaiselle Kirintöjärvelle ja Kirintövaaran laskettelurinteille.

Keramiikkakeskuksessa on vuodesta 2014 lähtien järjestetty keramiikkasymposiumeja, joihin on osallistunut yhteensä satoja kansainvälisiä keramiikkataiteen huippuammattilaisia. Keskus järjestää myös taiteilijaresidenssitoimintaa, ja elokuussa 2017 aikana tiloihin valmistui keramiikkamuseo.

Lisätietoja

   Sijainti

Studion hinnasto:

Kun majoitut Erämaahotelli Kirikeskuksessa, voit vuokrata samalla keramiikkastudion 30 euron päivähintaan tai 100€/viikko. Studion käyttäjä saa majoituksen tarjoushintaan riippuen viipymän pituudesta. Hintaa voi tiedustella numerosta 040 836 7217.

Studiosta löytyy kaikki tarvittava keramiikan valmistukseen ja 150 litran keramiikkauunin voit vuokrata 55 euron hintaan.

Tutustu Arktisen keramiikkakeskuksen kurssikalenteriin.

SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS

Kulttuuri

Korpihilla

Kulttuuri

Miki Studio

Kulttuuri

Pentik Kartano

Kulttuuri

Pentik

Kulttuuri

Kotiseutumuseo