Korpihillassa raikkaat ja puhtaat Lapin marjat ja yrtit jalostuvat käsityönä korkealaatuisiksi tuotteiksi

Korpihillan herkkupuoti ja kahvila Tolvan kylässä Holtinojantien varrella tarjoaa kahvihetkiä, ruoka- ja juhlapalveluita sekä herkkuja romanttisissa vanhan ajan tunnelmissa. Korpihilla on Ritva Kokon toteuttama unelma ja perheyritys, joka sijaitsee jylhän Riisitunturin juurella.

Korpihillassa raikkaat ja puhtaat Lapin marjat ja yrtit jalostuvat käsityönä korkealaatuisiksi tuotteiksi, jotka ovat saaneet useita valtakunnallisia palkintoja.

Marmeladimakeiset, suklaiset hillakonvehdit, lemmenjuoma, karpalokonjakkisiirappi sekä kupliva Kuohuva Kuusenkerkkäjuoma valmistetaan aina parhaista raaka-aineista ja lappilaisia perinteitä kunnioittaen. Jokainen tuote on pieni lahja ja muisto Lapista. Kesällä pihapiirissä palvelee myös lahjatavarapuoti, jossa voi tehdä uniikkeja löytöjä.

Kahvilan ja puodin aukioloajoista tiedotetaan Korpihillan verkkosivuilla ja Facebook– sekä Instagram-sivuilla. 

Lisätietoja

   Sijainti

Korpihillan elämykset

Arkea ja arkkitehtuuria – Koti ja kartano keskellä korpea

Korpihillan esittely ( tila-ja sisustusratkaisut, arkkitehtuuria ja arkielämää Korpihillassa) Ostos – ja kahvimahdollisuus. Saatavuus ympäri vuoden. Min. 10 hlöä.

Lemmenjuoman taikaa – Kitkan noidan jäljillä

Korpihillan ja sen lemmenyrtteihin tutustuminen. Maistellaan kuuluisaa Korpihillan lemmenjuomaa ja kuullaan juoman tehosta, ja Kitkan mahtavasta Lapin noidasta. Saatavuus ympäri vuoden. Min.10 hlöä.

Yrttien salaisuus

Luonnonyrttiretki lähimetsään tai Riisitunturille Saatavuus vain kesäaikana. Paketiin voi yhdistää erillisen opastetun puutarhakierroksen, jossa tutustutaan keittiö- ja yrttitarhan. Min 10 hlöä.

Mamsellin Riisitunturi – Korpihillan ja Riisitunturin lumoa

Opastettu Retki Riisitunturin kauneimmille näkymille. Retkieväät Riisitunturille mukaan Korpihillasta tai herkkuhetki Korpihillan Kartanokahvilassa ennen tai jälkeen retken. Saatavuus ympäri vuoden. Min. 10 hlöä.

Lue lisää Korpihillan nettisivuilta.

SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS

Kulttuuri

Keramiikkakeskus

Kulttuuri

Miki Studio

Kulttuuri

Pentik Kartano

Kulttuuri

Pentik

Kulttuuri

Kotiseutumuseo