Mikin tuotteet

Korealainen keraamikko Min Kyoung Kim, tuttavallisesti ”Miki”, perusti Posion Kirintövaaraan oman keramiikkastudion vuonna 2012. Kaikki Mikin tuotteet ovat syntyneet Lapin luonnon innoittamina. Mikin keramiikkastudion pihapirissä on pieni galleria-aitta, joka toimii kesäisin myynti- ja näyttelytilana.

”Haluan antaa kokemani ilon ja kauneuden tuotteitteni välityksellä myös sinulle. Kunnioitan kaikkea luontoa. Metsä on minulle aarreaitta, mistä löydän aina jotain mielenkiintoista. Saan sieltä myös ideat tuotteisiini, sillä värit, tuoksut ja muodot vaihtuvat vuodenaikojen mukaan.” – Miki

Pöllö

Suomessa Miki on oppinut tuntemaan tunturipöllön. Monet eläimet ja linnut vaihtavat väriään vuodenaikojen mukaan. Tunturipöllö on kuitenkin ympäri vuoden vaalea, mikä muistuttaa Mikiä arktisuudesta ja rohkeudesta olla oma itsensä pelkäämättä vaaleuttaan. Mustat täplät höyhenpeitteessä tekevät linnusta todella suloisen.

Makkarakarhu

Mikin ensimmäisiä mukavia kokemuksia Posiolla oli se, kun mentiin metsään, tehtiin nuotio ja paistettiin makkaraa. Samoihin aikoihin syntyi Ranzo-jääkarhu naapuripitäjän eläinpuistoon. Miki yhdisti nämä kaksi asiaa tekemällä makkarakarhun. Pitkinä ja pimeinä talvi-iltoina voi nauttia samasta tunnelmasta yhdessä karhuystävän seurassa. Makkarakarhun kanssa tuleen tuijottaessa voi aistia arktisuuden ja talvisen lumimetsän. Haluaisitko istua samoille tulille minun kanssani?

Osta Mikin tuotteita

Posiolta

Lomakeskus Himmerki (Himmerki 8, 97900 Posio)

Alvari – Miki Studion galleria ja kauppa (Suopolku 2, 97900 Posio)

Tilaa netistä: www.mikistudio.fi

Ostettavat tuotteet

Makkarakarhu

58€

Minipöllö

30€

Sulle

18€

Lisätietoja

   Sijainti

Aukioloajat

Keramiikkagalleria ja kauppa avoinna

ke-to klo 10-17.

Suopolku 2.

0405549908

 

Varaa keramiikkakurssi

Upota kädet saveen, ja luo oma keramiikkataideteoksesi!

Hinnat*

100 €/1-4 hlö/2 h

120 €/5-8 hlö/2 h

180 €/9-12 hlö/2,5 h

*hinnat sisältävät opetuksen ja siihen liittyvät valmistelut.

*hintaan lisätään 30 €/hlö materiaalit, lasitustyöt ja poltot.

*Kurssin hinnat eivät sisällä postitusmaksua.

SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS

Kulttuuri

Keramiikkakeskus

Kulttuuri

Korpihilla

Kulttuuri

Pentik Kartano

Kulttuuri

Pentik

Kulttuuri

Kotiseutumuseo